Weer terug naar Afrika!!!

Alle verhalen over Uganda staan nog niet op de website of de volgende reis is alweer geboekt: dit keer naar Kenia! Eind januari 2012 vertrek ik naar Eldoret, het noord-westen van Kenia. Voor een melkveebedrijf dat ook melk verwerkt van de lokale boeren help ik een business plan te ontwikkelen met een strategie voor de komende jaren. Een korte opdracht: slechts 2 weken. Daarna mogen de Kenianen het zelf gaan uitvoeren!

SharePeople heeft me aan deze opdracht geholpen. Mocht je zelf geïnteresseerd zijn om je expertise in te zetten via een korte opdracht in het buitenland, en daarbij te werken aan je persoonlijke & professionele ontwikkeling: bekijk dan even hun website! Daar staan veel vacatures op met concrete vragen vanuit ontwikkelingslanden voor bepaalde expertise. Ze doen veel in samenwerking met het bedrijfsleven in Nederland. Dus interessante combinatie van ‘iets goeds doen voor ontwikkelingslanden’ en ‘er zelf ook beter van worden’ en voor bedrijven ‘investeren in hun medewerkers’.

Op deze weblog zal ik weer verhalen schrijven over de opdracht en het leven in Kenia! Mocht je iets speciaals willen weten over Kenia; geef het dan even door. En anders weer veel plezier met lezen!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: